2021-07-24 07:06

Papa Francisc, gest INEDIT în plină pandemie. Ce a transmis Sfântul Părinte întregii lumi

 |  22:02
Papa Francisc, gest INEDIT în plină pandemie. Ce a transmis Sfântul Părinte întregii lumi

Papa Francisc a sunat în direct, vineri, la sfârșitul unei emisiuni transmisă pe postul italian de televiziune Rai 1 și a transmis un mesaj emoționant despre pandemia de coronavirus și despre cei care se află în linia întâi în lupta cu pandemia.

Papa Francisc a surprins-o pe prezentatoarea emisiunii, Lorenza Bianchetti, în momentul în care s-a auzit pe fundal, scrie corriere.it.

 "Lorena, ce mai faci?" o întreabă Sfântul Părinte. "Ați recunoscut vocea?" "Da, am recunoscut vocea", răspunde prezentatoarea. "Îi mulțumim Sanctității Sale, mai ales pentru că participă într-un mod atât de patern la suferințele noastre".

Papa Francisc a spus în replică: „Acum mă gândesc la Domnul răstignit și la numeroasele povești ale oamenilor răstigniți de această pandemie. Mă gândesc la medici, asistente, maici, preoți, care au murit pe front ca soldații. Și-au dat viața din dragoste. Rezistente ca Maria sub cruci, ei și comunitățile lor din spitale, având grijă de bolnavi. Astăzi există crucifixuri care mor din dragoste. Mă gândesc la asta »a spus Papa Francisc în timpul intervenției sale.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE