2023-09-30 22:09

Netflix taxează suplimentar conturile folosite la comun de abonații din România. Vezi care sunt noile tarife

 |  10:03
Netflix taxează suplimentar conturile folosite la comun de abonații din România. Vezi care sunt noile tarife

Românii care partajează contul de Netflix cu alte persoane vor trebui să plătească o taxă lunară de 3 euro pe lună pentru fiecare utilizator suplimentar, informează News.ro.

Netflix a început să trimită notificări utilizatorilor din România prin care îi anunţă pe aceştia că intră în vigoare aşa-numită taxă de account sharing.

În România, această taxă va fi de 3 euro pe lună pentru fiecare utilizator suplimentar. Practic, posesorul unui cont care oferă acces altor trei persoane va trebui să plătească 9 euro în plus pe lună.

Suma de 3 euro este taxa lunară completă pentru alte servicii, precum Amazon Prime Video sau HBO Max. Alte servicii, precum SkyShowtime, sunt chiar mai ieftine decât taxa lunară pentru un singur utilizator suplimentar introdusă de Netflix.

După o primă fază în care taxa de partajare a fost implementată într-un număr redus de ţări, Netflix extinde acum aplicarea acesteia la nivelul unui număr mai mare de ţări.

Efectele negative ale acestei măsuri au început deja să se vadă. De exemplu, în primul trimestru al anului se estimează că peste 1 milion de conturi au fost dezactivate în Spania după introducerea taxei.

Compania americană încearcă în acest fel să-şi crească veniturile, după ce, în anii trecuţi, beneficia de creşterea în popularitate tocmai prin partajarea conturilor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE