2024-04-25 16:42

Ne pregătim pentru un Crăciun online? Ce fac scoțienii în pandemie

 |  17:06
Ne pregătim pentru un Crăciun online? Ce fac scoțienii în pandemie

Pandemia a blocat viața normală în majoritatea țărilor lumii. Unele state au intrat într-o nouă etapă de carantină totală, altele au revenit la restricțiile din primăvară și nimeni nu pare că a fost ocolit de coronavirus.

Apropierea Sărbătorilor de iarnă îi face pe mulți medici și lideri politici să tragă noi semnale de alarmă prin care avertizează populația că Moș Crăciun și Anul Nou nu ne vor prinde la fel de optimiști și înconjurați de cei dragi ca anul trecut.

Dacă luăm exemplul Scoției, aici va fi instituit un sistem de alertă pe cinci nivele, similar celui din Anglia. Un responsabil medical scoţian, Jason Leitch, a avertizat populaţia acestei provincii să se pregătească anul acesta pentru un posibil ''Crăciun online'', în cazul unor restricţii privind întâlnirile între rude şi prieteni, potrivit Agerpres.

Intervievat de BBC, el a menţionat că încă este prea devreme pentru a spune câte cămine vor avea dreptul să se întâlnească împreună în perioada sărbătorilor de iarnă, dar crede că în niciun caz anul acesta nu va fi un ''Crăciun normal''.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE