2020-12-05 13:24

Moș Crăciun vine și primăvara. Iubitul personaj vorbește cu copii din izolare

 |  22:54
Moș Crăciun vine și primăvara. Iubitul personaj vorbește cu copii din izolare

Moș Crăciun, o figură consacrată a sărbătorilor de iarnă, a devenit, în această primăvară, partener de discuții al copiilor care se află în izolare în timpul pandemiei.

Chiar dacă e o figură consacrată a sărbătorilor de iarnă, Moş Crăciun este partenerul de convorbiri video pentru copiii aflaţi în izolare.

„E o vizită de plăcere, desigur, nu e vorba de bani. Vă rog, rămâneţi în siguranţă”, a notat moşul pe contul de Facebook Santa Chuck Plant.

Discuţiile cu copiii au început în 27 martie şi au adunat apeluri din toate colţurile Statelor Unite, arată reţeaua ABC.

Părinţii s-au oferit să îl plătească pe Moş Crăciun pentru convorbirile video, dar au fost îndrumaţi să doneze banii organizaţiilor umanitare.

„Eşti un erou al confruntării cu COVID”, i-a scris un părinte pe reţeaua de socializare. „Copiii noştri trec prin atâtea şi un pic de magie în acest moment e ceva uimitor”, a adăugat un alt părinte.

Moşul a trebuit să dea asigurări că apariţia sa din această primăvară nu va afecta programul sezonului de cadouri hibernal.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-01Parerea ta...

BEBICA
01 Mai 2020

ASTEPTAM CU NERABDARE SA O VEDEM PE TZOAPA FI(E)REA IMBRACATA IN MOS CRACIUN STIND DE VORBA CU COPIII MEMBRILOR PSD , LA TRIBUNA RIDICATA IN PIATA VICTORIEI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE