2021-12-08 12:40

La Maratonul București vor lua startul doar cei vaccinați sau trecuți prin Covid

 |  14:23
La Maratonul București vor lua startul doar cei vaccinați sau trecuți prin Covid

Organizatorii Maratonului Bucureşti au anunţat că la ediţia din acest an a competiţiei, programată pe 30 și 31 octombrie, vor putea participa doar alergătorii vaccinaţi împotriva covid-19 sau cei trecuţi prin boală, astfel că nu vor fi acceptată testarea.

“La Bucharest MARATHON (30-31 octombrie), vor avea acces doar alergătorii care sunt vaccinaţi împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, precum şi pentru cei care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

La eveniment va fi permis doar accesul alergătorilor care vor face dovada înregistrării şi care pot prezenta dovada vaccinării sau vindecării de infecţia cu virusul SARS-CoV-2, prin intermediul certificatului de vaccinare, pe suport hârtie sau în format electronic, sau al certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19.

Dată fiind conjunctura actuală, maratonul se va desfăşura pe durata a două zile, astfel încât cursele evenimentului să poată fi organizate în condiţii de maximă siguranţă sanitară.

Totodată, la cursele individuale de 5km, limita minimă de vârstă a alergătorilor a fost stabilită la 16 ani.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE