2020-12-02 12:01

IMAGINILE ZILEI: Un profesor predă cursuri online din propria baie

 |  19:05
IMAGINILE ZILEI: Un profesor predă cursuri online din propria baie

Momente inedite ies la iveală în legătură cu decizia universităţilor de a face cursurile online. Un profesor de la UMF își ţine cursurile în baie. Filmarea a ajuns virală pe reţelele de socializare şi a făcut obiectul a mii de comentariii, care mai de care mai amuzante.

Profesorul de la UMF îşi face nevoile în timp ce le preda cursul, studenţilor. Studenţii în cauză au rămas stupefiaţi când au observat, că în timp ce ţine lecţii online, profesorul s-a dus la baie şi şi-a făcut nevoile. Fără nicio jenă, profesorul se şterge la fund în timp ce predă o lecţie. Înregistrarea a făcut furori în mediul online, iar internautiii s-au amuzat teribil de pe urma acestei întâmplări, scrie BZI.ro.

Momentan, ministerul Educaţiei nu a oferit niciun răspuns oficial la acest filmuleţ, dar probabil gestul profesorului va fi sancţionat. Nu există nicio bază legală care să sancţioneze fix aceste gesturi, pentru că situaţia cursurilor online este una nouă pentru România, deci lucruri noi, legi vechi. UMF Carol Davila nu a oferit niciun răspuns oficial la acest filmuleţ. Nu se ştie exact dacă Universitatea de Medicină va formula un răspuns oficial.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-07

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE