2020-12-04 09:32

IMAGINILE ZILEI: Un bărbat fură dezinfectantul din scara blocului și îl GUSTĂ

 |  16:49
IMAGINILE ZILEI: Un bărbat fură dezinfectantul din scara blocului și îl GUSTĂ

Un bărbat a fost filmat în timp ce fură un recipient cu dezinfectant montat într-o scară de bloc din Suceava. Imaginile au fost postate pe Facebook de viceprimarul orașului, Lucian Harşovschi, alături de un mesaj ironic: "Poate îl etichetaţi în postare să vedem dacă e bine, sănătos. Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”.

În imaginile filmate într-o scară de bloc bărbatul apare în timp ce folosește acel dispozitiv și ia dezinfectant, pe care pare apoi că îl miroase sau chiar îl gustă. El pleacă, după care revine în bloc și ia recipientul cu totul.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a postat imaginile, alături de un mesaj ironic: ”Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant? Dacă recunoaşteţi personajul, poate îl etichetaţi în postare să vedem dacă e bine, sănătos.Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”,transmite Hotnews.

Suceava este focarul de coronavirus al României, cu 2.613 îmbolnăviri, până duminică. Municipiul reședință de județ și opt localități limitrofe sunt în carantină.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-26

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE