2020-10-24 14:17

IMAGINILE ZILEI: Turiști cu boxe și geamantane, în drumeție pe vârful Moldoveanu

 |  20:19
IMAGINILE ZILEI: Turiști cu boxe și geamantane, în drumeție pe vârful Moldoveanu

Serviciul Salvamont Argeș a postat pe Facebook imagini uluitoare cu turiști care sunt la drum pe munte având în mână geamantane sau chiar boxe portabile de dimensiunea unei valize.

În mesajul postat pe rețeaua de socializare, cei de la Salvamont precizează că turistul care a fost filmat cărând un geamantan pe munte, ”ca la aeroport” se afla în drum spre Vârful Moldoveanu.

”Turism de munte în mileniul trei. Mirajul vârfului Moldoveanu, împins până la ridicol. Domnul cu trolerul a plecat de la Balea Lac spre Moldoveanu, așa cum îl vedeți, ca la aeroport!” - a precizat Salvamont Argeș.

De asemenea, într-o altă filmare sunt surprinși câțiva turiști, iar unul dintre ei are o boxă portabilă de dimensiunea unui geamantan, bineînțeles, cu muzica dată tare.

”Familia cu “MP3-playerul gigant” era sub Budurii Văii Rele, cu gânduri mari... Ne gândeam să ridiculizăm momentele, dar... no comment... Să nu vă mirați când auziți povestite situații penibile, care au sfârșit urât.” - au mai spus cei de la Salvamont.

În weekend, sute de oameni s-au înghesuit în weekend pe potecile înguste care urcă spre Vârful Moldoveanu, cel mai înalt din România - 2.544 m.

Pe rețelele sociale au apărut poze și filmări cu turiști așteptându-se unii pe alții în drum spre vârf, în zonele unde accesul este mai dificil.

Doar în acest sfârșit de săptămână, salvamontiștii au avut 67 de intervenții, între care 42 grave. În cele mai multe dintre situații au ajutat oameni epuizați, deshidratați sau care au făcut atacuri de panică.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-24

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Marcel Ciolacu acuză Guvernul: ”Copiii NU au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban!”

Cum va fi VREMEA în următoarele două săptămâni

Premierul Orban e FERM: ”Nu se pot lua MĂȘTI pentru toți elevii. Dacă nu au, li se va da”

Dacian Cioloș, IRONII dure împotriva unui ministru PNL: ”Au luptat, până au căzut sub masă!”

Poșta Română dă asigurări ca va livra la timp toate pensiile pe septembrie
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE