2021-04-20 19:28

IMAGINILE ZILEI: Conductă de gaz, SFINȚITĂ în cinstea Consiliului Local

 |  22:09
IMAGINILE ZILEI: Conductă de gaz, SFINȚITĂ în cinstea Consiliului Local

Reprezentanţii Primăriei Tomeşti, judeţul Iaşi, au cerut preoţilor sfinţirea unei aducţiuni de gaz ce deserveşte o parte a satului Vlădiceni. Ceremonia religioasă a avut loc sâmbătă, cu ocazia hramului comunei. La eveniment au participat primarul Ştefan Timofte și alţi reprezentanţi ai instituţiei publice.

Încă de la începutul ceremoniei, preotul a ținut să-i laude pe politicieni: ”S-au străduit a face conducta asta de gaz care este necesară, eu ştiu, pentru un trai mai civilizat şi în locşorul ăsta, care e atât de aproape de Iaşi. Prin munca echipei de la Primărie, condusă de domnul primar Ştefan Timofte s-au mai schimbat lucrurile. Avem şoseaua, avem acuma şi apa, canalizarea şi acuma reţeaua de gaz. Noi apreciem foarte mult munca pe care domnul primar o face”, a spus preotul, în faţa enoriaşilor săi, potrivit Adevărul. 

El a mai spus că, acum că oamenii nu mai trebuie să meargă în pădure după lemne, au mai mult timp să se roage. 

După această cuvântare, a urmat o rugăciune în timpul căreia slujitorul Domnului a intonat: „Pe tine te rugăm, creator al celor văzute şi celor nevăzute, binecuvintează pe toţi ostenitorii companiilor care au lucrat pentru această aducţiune de gaz, pe membrii Consiliului Local şi Ştefan (n.r. primarul Ştefan Timofte) împreună cu toţi cei care au lucrat la acestea”, a cântat preotul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-09-08

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
09 Sep 2018

Cat de jos se coboaraB.O.R. B.O.R I-A CANTAT SI PUSCARIASULUI draknea '' VREDNIC ESTE '' RUSINE PENTRU B.O.R.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE