2020-12-05 16:14

IMAGINILE ZILEI: Cadrele medicale au încins o HORĂ în curtea spitalului din Craiova

 |  20:44
IMAGINILE ZILEI: Cadrele medicale au încins o HORĂ în curtea spitalului din Craiova

Imaginile zilei vin de la Craiova. O horă în curtea spitalului Victor Babeş a stârnit joi mai multe reacții în mediul online. Mai multe cadre ale unității medicale din Oltenia au ieșit în aer liber și au dansat.

Într-o postare text + video pe pagina de Facebook a Spitalului Victor Babeș din Craiova, mai multe cadre medicale, cu halate de protecție, bonete şi mănuși, apar prinse într-o horă în curtea unității medicale.

Imaginile apărute în mediul online au stârnit reacții diferite printre internauți. Dacă o bună parte din public apreciază efortul pe care-l fac cei din sistemul sanitar în aceste zile, alții au criticat gestul.

Ulterior, reprezentanții spitalului au precizat că momentul a fost generat de vindecarea primului pacient infectat cu COVID-19, după 32 de zile de la internare.

”Momentul de bucurie de astăzi, din curtea spitalului, este legat de un succes al echipei medicale care a salvat un pacient după 32 de zile de internare,dintre care 7 zile la Terapie Intensivă.

Cel aplaudat se afla la etaj şi astăzi este pacient vindecat SAR-COV-2 după ce în repetate rânduri am crezut că pierde lupta cu viaţa. I-am mulțumit pentru faptul că a colaborat şi a ascultat sfaturile medicilor”, arată reprezentanţii ptalului, printr-o postare pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-09

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

NICU
09 Apr 2020

In tara au murit 28 de oameni,nu inteleg erau din TANGANIKA? sunt romani,daca nu aveti treaba ,mergeti unde sunt focare, aratati exact fata corpului medical romanesc ramas in tara,...nu va pasa !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE