2020-12-05 17:30

IMAGINEA ZILEI: O vulpe a fost PRINSĂ de polițiști când fura o găină

 |  18:14
IMAGINEA ZILEI: O vulpe a fost PRINSĂ de polițiști când fura o găină

Polițiștii din țară nu au avut de furcă doar cu petrecăreți și scandalagii în aceste zile. Imagini rar întâlnite vin în Baia Mare. Un echipaj de poliție a surprins o vulpe, care a furat o găină dintr-o gospodărie, când încerca să scape, traversând o stradă de la marginea orașului.

Scenele inedite au fost surprinse luni, la ieșirea din Baia Mare. Vulpea încerca să se îndepărteze, cărând prada cu oarece dificultate, și să traverse o stradă, când a fost aproape să fie lovită de o mașină. Aceasta a scăpat găina, dar a rămas pe partea cealaltă a drumului și s-a întors după ea.

Polițiștii spun că intenționau să-l oprească pe șoferul respectiv, dar a scăpat de control datorită momentului oferit de animalul sălbatic.

Într-o notă amuzantă, reprezentanții IPJ Maramureș au declarat pentru directmm.ro că vulpea a scăpat și ea după „infracțiunile” comise.

„Este o infracțiune flagrantă de furt calificat și o trecere prin loc nepermis, constatate într-un filtru rutier, de către colegii de la SPR, care au închis ochii de această dată”, au spus aceștia.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-20Parerea ta...

SIGUR !
21 Apr 2020

Politistii din Bucuresti au vazut un fluture si o furnica trecand prin locuri nepermise dar politistii au inchis iarasi ochii Politistii nu iarta si nu inchid ochii cand vad oameni batrani sau derutati Ei scot repede chitantierul ,isi pun ochelarii de cal si amendeaza fara nici o problema Pana acum tineam cu politistii dar cand am vazut ce le poate capul ..Merita sa mai fie si chelfaniti ca tare prosti mai sunt uniiUn echipaj prinde un om cu declaratia in neregula si i da 20 000 iar alt echipaj il prinde dupa cateva minute si i da 50 000 Halal!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE