2020-11-29 15:34

IMAGINEA ZILEI: O bătrânică și-a scos RAȚA la plimbare

 |  19:03
IMAGINEA ZILEI: O bătrânică și-a scos RAȚA la plimbare

Imagini inedite au fost surprinse în municipiul Botoșani, o bătrână a fost filmată în timp ce își plimba rața pe stradă. Femeia spune că are pasărea de mult timp în grijă și obișnuia să o scoată la plimbare și înainte de epidemia de coronavirus.

Bătrâna își plimba rața, pe care o crește în propriul apartament, de multă vreme. Însă din cauza interdicțiilor instituite de autorități pe fondul epidemiei de coronavirus, care interzic părăsirea domiciliului fără motive neîntemeiate, bătrâna a fost oprită și de un echipaj de poliție, care a verificat dacă aceasta a plecat nejustificat din locuință, potrivit ziarului monitorulbt.

Prezența raței i-a pus puțin în dificultate pe cei din echipajul de ordine publică, care nu au știut ce să creadă inițial, dacă este vorba de o exagerare sau dacă este vorba chiar de o pasăre de companie.  

După ce au verificat informațiile, polițiștii au lăsat-o pe femeie să își fac obiceiul, mai ales că pasărea o urma peste tot, semn că între cele două chiar se dezvoltase o relație reciprocă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE