2024-04-25 17:32

Idei de mesaje: Cele mai frumoase, inedite și AMUZANTE urări de Anul Nou

 |  18:13
Idei de mesaje: Cele mai frumoase, inedite și AMUZANTE urări de Anul Nou

La noapte dintre ani, tradiția cere să facem o urare celor dragi, celor apropiați sau colegilor cu care am petrecut tot anul. V-am pregătit o serie de mesaje inedite, emoționante sau amuzante din care să vă inspirați.

Mesaje, felicitări și urări le poți trimite celor dragi de Revelion:

Te iubesc astăzi mai mult decât te-am iubit ieri. Și te voi iubi mâine mai mult decât te iubesc azi. La mulți ani 2021!

Un alt an minunat urmează să se încheie. Dar nu îți face griji, încă unul este pe cale să-ți umple viața cu nuanțe de bucurie. Petrecere plăcută de Revelion.

La mulți ani 2021 Vreau să am un nou an la fel de strălucitor ca ochii tăi, la fel de dulce ca zâmbetul tău și la fel de fericit ca relația noastră. An Nou Fericit.

Îți doresc ca următoarele 12 luni să fie de neuitat! Iubirea ta mi-a umplut inima de fericire, ceea ce nu am mai simțit niciodată. M-ai ajutat să descopăr lucruri de care nu știam că sunt capabil/ă. Îți doresc un An Nou la fel de fericit ca cel care se încheie. La mulți ani 2021!

Prezența ta în viața mea este ca o ușă deschisă care lasă fericirea și bucuria să intre din abundență. Nu m-am simțit niciodată atât de viu până acum. La mulți ani 2021!

Viața este plină de suișuri și coborâșuri, dar mulțumită ție, nu mă pot simți niciodată la pământ. Îți mulțumesc pentru tot sprijinul acordat. Te iubesc atât de mult! Fie ca Domnul să te binecuvânteze cu un An Nou sclipitor. La mulți ani 2021!

Este aproape sfârșitul unui an frumos pentru noi. Promit, dragostea mea pentru tine va fi mai puternică cu fiecare nouă zi din anul ce urmează. Un An Nou minunat!

La mulți ani 2021! Nu există nimic în această lume care poate diminua ceea ce simt pentru tine. Sunt al tău/a ta până la sfârșitul vieții. Îți doresc un an 2021 plin de dragoste!

La mulți ani! Am fost atât de ocupat/ă să te iubesc încât abia am observat că a trecut încă un an. Un An Nou fericit, draga/dragul meu! Îți doresc toată fericirea din această lume!

SMS-uri și urări amuzante de Anul Nou și Revelion 2021

Este acea perioadă din an când stabilești rezoluții pe care știi că le vei ignora. Dar o vei face oricum. Un An Nou fericit!

La mulți ani 2021! Amintește-ți, prietene, că viața îți oferă întotdeauna o a doua șansă, așa că profită de toate. Îți doresc un an 2021 fericit!

Știi care este partea mea preferată din noul an? Îmi stabilesc întotdeauna rezoluțiile când sunt sub influența alcoolului, astfel încât nu îmi iau un angajament serios. An Nou Fericit!

Știi că ești bătrân și obosit când vrei să dormi în loc să bei și să te distrezi în noaptea de Revelion. La mulți ani 2021!

Viața este deja plină de lucruri bune. Trebuie doar să nu mai te plângi și să fii puțin mai optimist. Bucură-te de acest nou an cu un pahar de vodcă! Revelion plăcut!

Viața m-a învățat că indiferent ce spui și cât de mult încerci; nu poți opri niciodată unii oameni să facă rezoluții stupide de Anul Nou! An Nou Fericit!


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-31

In legatura cu acest articol...

LOTO DE ANUL NOU: Numerele câștigătoare la Loto 6/49, Loto 5/40, Noroc, Super Noroc, Joker

REPLICA inedită a unui medic pentru cei care pun la îndoială VACCINUL anti-COVID

Cine este campionul mondial care cântă în corul bisericii!




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE