2024-04-25 14:07

Festivalul CLĂTITELOR se ține în acest week-end. Unde are loc?

 |  14:25
Festivalul CLĂTITELOR se ține în acest week-end. Unde are loc?

Festivalul Clătitelor va avea, după doi ani de pauză cauzată de pandemie, în acest weekend. Oganizatorii din localitatea brașoveană Prejmer promit vizitatilor că se va putea delecta nu numai cu clătite, ci și cu tot felul de bunătăţi locale, dar vor fi îmbiați și cu o atmosferă întreţinută de artişti de top, cu muzică de toate genurile. Festivalul Clătitelor este o sărbătoare preluată, în urmă cu aproape două decenii, de la comunitatea săsească din comună, denumită Fasching, organizată în mod tradiţional înainte de intrarea în Postul Paştelui, potrivit calendarului Bisericii Evanghelice.

Vizitatorii vor degusta cu această ocazie produse cu specific local, de la brânzeturi, produse de carne şi peşte, dulceţuri şi ciocolată de casă. Spre deosebire de alţi ani, la această ediţie au fost invitaţi şi producători din alte localităţi, scrie Agerpres.

În ce priveşte programul artistic, primarul din Prejmer a precizat că, din cauza vremii extrem de reci din această perioadă, mulţi artişti nu au dorit să urce pe scena în aer liber din comună, însă printre cei care au confirmat participarea sunt Mira, Ileana Beregoi, Damian Drăghici şi Aurelian Temişan, o prezenţă devenită tradiţională la Festivalul Clătitelor, nu doar ca solist, ci şi ca prezentator al evenimentului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE