2024-04-24 10:09

Fenomen pe cer: Ce aduce Luna Plină a LUPULUI, prima lună plină a anului

 |  23:06
Fenomen pe cer: Ce aduce Luna Plină a LUPULUI, prima lună plină a anului

În noaptea de 6 spre 7 ianuarie poate fi vizibilă pe cer prima lună plină a anului. Este, de asemenea, și cea mai îndepărtată poziție față de Terra, motiv pentru care i se mai spune și „microlună”. Antologic, Luna Plina a LUPULUI are intensitatea și forța a 100 de Luni Pline din restul anului.

"Luna Lupului" se va afla în partea îndepărtată a orbitei față de Terra, ceea ce o face opusul "superluni", când satelitul natural se află la cea mai mică distanță de Pământ.

Potrivit tradiției, în nopțile de început de ianuarie, geroase pe vremuri, se auzeau lupii urlând. Cum acest comportament este asociat revendicării si apărării unui teritoriu, precum și consolidării haitei, temele Lunii Pline sunt și ele legate de curaj, putere și încredere.

Atunci când Luna Plina răsare într-un semn de Apa, este mai probabil să experimentăm o creștere si mai mare a răspunsurilor emoționale la situațiile de zi cu zi. Însă, atunci când Luna Plina apare in Rac, lucrurile se schimba - vom simți un impuls suplimentar când vine vorba de conexiunea cu centrul nostru emoțional. 

Deși s-ar putea sa credem ca suntem mai vulnerabili decât de obicei, în aceasta perioadă este posibil să ne simțim mai încrezători in forțele proprii; acum putem face fata si gestiona cu brio sentimente vulnerabile pe care le-am tot ascuns.

Sursa: RealitateaPlus


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE