2024-04-25 22:35

Elena Merișoreanu, mărturisiri impresionante din spital. Cum se simte marea artistă

 |  17:56
Elena Merișoreanu, mărturisiri impresionante din spital. Cum se simte marea artistă

Artista Elena Merișoreanu a vorbit, în direct pe B1 TV, despre starea de sănătate pe care o are, fiind internată cu COVID-19 la Spitalul Matei Balș din Capitală. Interpreta de muzică populară a povestit că primește tratament și se simte bine. Ea se declară impresionată de răbdarea medicilor și rezistența acestora în fața stresului.

Artista este vaccinată, dar recunoaște că a preferat să stea pe mâna medicilor, pentru a primi tratamentul potrivit.

„Personalul de la Matei Balș, medici, infirmiere, asistente, tot personalul este nemaipomenit. (…) Nu știu cum fac față. Cât am stat la Camera de gardă, până m-au investigat, atâta lume, atâtea persoane, zeci de salvări care așteptau să intre și să fie tratați pacienții.

Nu știu cum fac față aceste persoane care stau mascate, stau vai de capul lor și îi admir și le mulțumesc”, a precizat Elena Merișoreanu, în direct pe B1 TV.

Elena Merișoreanu s-a declarat impresionată de modul în care a fost primită la spital, dar mai ales de puterea de muncă și în special de rezistența medicilor care se ocupă zilnic de consultarea a zeci de pacienți pozitivi.

„Am venit pentru că am fost foarte rău. Dacă eram bine, eram acasă și încă sunt sub tratament. Dar am apucat pe mâini bune. O să rămân aici până o să fiu sănătoasă”, a mai adăugat Elena Merișoreanu, referitor la tratamentul pe care îl primește la Matei Balș, acolo unde spune că a fost extrem de bine primită.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE