2024-04-25 17:35

Directorul Pfizer aruncă BOMBA: “Vom avea nevoie de VACCINARE ANUALĂ împotriva coronavirusului”

 |  16:42
Directorul Pfizer aruncă BOMBA: “Vom avea nevoie de VACCINARE ANUALĂ împotriva coronavirusului”

Vaccinarea anti-Covid urmează a fi făcută anual, la fel cum se procedează în cazul vaccinării antigripale. Afirmația îi aparține chiar directorului general al Pfizer, Albert Bourla, iar explicația sa este legată că virusul dezvolta noi tulpini, dar și de faptul că în timp, protecția vaccinului scade.

„Scenariul cel mai probabil este că vom avea nevoie de vaccinare anuală, la fel cum procedăm în cazul vaccinării antigripale”, a declarat Albert Bourla pentru Business Insider, citat de relitatea.net.

Cu câteva zile înainte, ioficialul Pfizer a declarat, de data aceasta pentru Fox News, că este „probabil” să apară în cele din urmă o variantă de coronavirus rezistentă la vaccin.

„De fiecare dată când apare o variantă în lume, oamenii de ştiinţă o cercetează pentru a vedea dacă această variantă poate evita protecţia oferită de vaccinul nostru. Nu am identificat încă una, dar credem că este probabil să apară", a spus Bourla, care a mai adăugat: „Am construit un proces care, în termen de 95 de zile din ziua în care identificăm o variantă ca fiind îngrijorătoare, vom putea avea un vaccin împotriva acesteia".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE