2024-04-20 11:54

VIDEO De ce a fost premierul Ciucă la „Academia de fotbal Gheorghe Hagi”?

 |  16:48
VIDEO De ce a fost premierul Ciucă la „Academia de fotbal Gheorghe Hagi”?

Premierul Nicolae Ciucă a vizitat, marți, baza sportivă „Academia de fotbal Gheorghe Hagi”. El a vorbit despre acest vast proiect și despre clubul de fotbal Farul Constanța, dar și despre faptul că cele două grupări utilizează energia regenerabilă.

„Am văzut, astăzi, un proiect ambițios, derulat de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și Farul Constanța, care și-au propus să atingă neutralitatea climatică și, astfel, să devină primele cluburi verzi din Europa. Este un proiect important pentru fotbalul românesc, dar, totodată, unul convergent cu viziunea guvernamentală privind protecția mediului și reducerea emisiilor de carbon.

Îi mulțumesc domnului Gheorghe Hagi atât pentru excelența dovedită în tot ceea ce a realizat ca jucător, cât și pentru ceea ce a reușit la Academia sportivă care-i poartă numele și unde se îngrijește de aproximativ 800 de copii.

Încurajând și sprijinind copiii să facă sport, să calce pe urmele celor care au purtat Tricolorul României pe drumul lor către înalta performanță reprezintă o responsabilitate la care Guvernul are datoria să contribuie.

Cred că modelul de muncă, de tenacitate, de dedicare pe care l-am văzut aici, exemplificat atât de bine de Gică Hagi, de Gică Popescu, ambii jucători în „echipa de aur”, echipa ´94, cărora le suntem recunoscători pentru tot ceea ce au realizat, poate fi folosit de fiecare dintre noi și reprezintă o sursă de inspirație pentru a depăși orice fel de criză.

Tuturor celor care s-au angajat în acest proiect le mulțumesc, le doresc succes în continuare și rezultate pe măsura muncii lor!”, a transmis premierul Nicolae Ciucă.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-01

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE