2021-06-25 07:32

Cum va arăta Moș Crăciun de ciocolată în acest an

 |  17:26
Cum va arăta Moș Crăciun de ciocolată în acest an

Când cofetarul Laszlo Rimoczi a decis să pună măşti figurinelor Moş Crăciun din ciocolată pe care le comercializează în micul său magazin dintr-o regiune rurală a Ungariei intenţia sa era de a face o glumă care să descreţească frunţile oamenilor în timpul pandemiei de coronavirus, informează Reuters.

Demersul său s-a dovedit a fi o iniţiativă abilă de afaceri după ce numărul comenzilor online a explodat, iar acum abia mai poate ţine pasul cu toate cererile.

Cum va arăta Moș Crăciun de ciocolată în acest an
zoom

”Cred că în momentul în care va sosi, Moş Crăciun va trebui să poarte mască căci Moşul trebuie să fie un exemplu pentru oameni'', a spus Rimoczi, din atelierul aflat în spatele casei din localitatea sa natală, Lajosmizse, la circa 70 de kilometri sud de Budapesta.

Pentru a ţine pasul cu comenzile, a trebuit să simplifice designul, iar acum produce circa 100 de Moş Crăciuni pe zi, folosind ciocolată italiană fără gluten. Căciula Moşului o pictează în roşu, iar măştile le confecţionează din fâşii minuscule de marţipan alb, adăugând panglici din glazură.

Rimoczi a fost nevoit să schimbe şi designul figurinelor Moş Crăciun de dimensiuni mai mari, care iniţial au fost confecţionate fără măşti.

''Erau deja împachetate, dar a trebuit să le despachetăm şi să le punem măşti căci acum clienţii noştri vor numai Moş Crăciuni cu măşti'', a spus acesta, citat de Agerpres.

Afacerea lui Rimoczi - care realizează de asemenea alte produse din ciocolată comercilizate în micul magazin pe care îl are în casă - a fost afectată de pandemia de coronavirus declanşată în martie.

Cum va arăta Moș Crăciun de ciocolată în acest an
zoom

Deşi Moş Crăciunii cu mască au crescut vânzările, cofetarul nu se aşteaptă să fie o preferinţă de durată dacă vaccinurile vor ajuta lumea să înfrângă pandemia.

''Sunt sigur că anul viitor voi vinde doar o mică parte dintre ei, căci Moş Crăciunii nu vor mai trebui să poarte mască'', a mai spus acesta zâmbind.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-21

In legatura cu acest articol...

Pe cine DĂ VINA Dacian Cioloș pentru tragedia de la spitalul din Piatra Neamț

BILANȚ COVID-19. Cazuri noi de infectare în ultimele 24 de ore - 9.685; pacienți internați la ATI - 1.132; 160 de persoane au decedat

OFICIAL. Alte șase localități din jurul Capitalei intră în carantină - Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni

Simona HALEP: „În 2021, mă voi concentra exclusiv pe Jocurile Olimpice!”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE