2024-04-20 10:41

Cum a fost UMILIT Mircea Badea într-un restaurant din New York

 |  23:44
Cum a fost UMILIT Mircea Badea într-un restaurant din New York

Mircea Badea a trecut printr-o situație cel puțin jenantă după ce s-a ospătat la restaurant din New York. Acesta a povestit ce a pățit după ce a achitat nota de plată și a lăsat bacșiș.

Obișnuit ca în România, realizatorul emisiunii „În gura presei” a lăsat un bacșiș de 10% din nota de plată. La scurt timp, chelnerul s-a întors și l-a întrebat dacă a fost totul în regulă fiindcă acolo bacșișul e de 20%.

„Am fost la New York la restaurantul Quality Meats. Ne-am omenit, am consumat, apoi a venit nota de plată. Am lăsat 10% bacșiș și au venit cei de acolo să ne întrebe dacă este vreo problemă. „A fost totul ok? V-a deranjat ceva?”, am fost întrebați. Oamenii de la restaurant chiar erau îngrijorați. Le-am spus că totul a fost ok și le-am zis: „dar de ce întrebați?” Și-au dat seamă că suntem de pe altă planetă și ne-au zis că acolo bacșișul este 20%. Noi am dat prea puțin, asta era ideea”, a povestit Mircea Badea la Antena 3 CNN, în cadrul emisiunii „În gura presei”.

Noul an a venit cu schimbări importante în industria ospitalității de la noi din țară. De acum încolo vom fi întrebați dacă vrem sau nu să lăsăm bacșiș. Potrivit noii legii intrate în vigoare încă din prima zi din 2023 bacșișul va fi trecut pe nota de plată.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE