2024-04-19 17:38

Cristian Tudor Popescu, IRONII la adresa celor nevaccinați: ”Va crește inteligența pe cap de locuitor în România”

 |  23:25
Cristian Tudor Popescu, IRONII la adresa celor nevaccinați: ”Va crește inteligența pe cap de locuitor în România”

”Marea majoritate a celor ce își vor da obștescul sfârșit gâtuiți de virus sunt dintre cei care au refuzat să se vaccineze.″ Este formula plastică prin care analistul Cristian Tudor Popescu descrie pe scurt situația din România.

Acesta consideră că Guvernul PNL-USR Plus nu a pregătit România de valul patru afirmând că nu sunt ” 4 nici măcar locuri suplimentare la morgă”.

”Ne așteaptă o toamnă și o iarnă crunte. Mulți români vor muri de Covid, pentru că, astă-vară, guvernul PNL-USRPlus, ocupat să se aleagă, n-a pregătit pentru valul 4 nici măcar locuri suplimentare la morgă”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

De asemenea, analistul a menționat că marea majoritate a oamenilor care vor muri de Covid-19 vor fi din rândul celor nevaccinați.

”Marea majoritate a celor ce își vor da obștescul sfârșit gâtuiți de virus sunt dintre cei care au refuzat să se vaccineze. E sinistru, dar, astfel, se va înregistra și un parametru pozitiv până la primăvară: creșterea cantității de inteligență pe cap de locuitor în România”, mai scrie gazetarul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE