2024-04-25 03:43

Cerere în CĂSĂTORIE la înălțime, la propriu și la figurat

 |  00:07
Cerere în CĂSĂTORIE la înălțime, la propriu și la figurat

Un pompier de la Detaşamentul din Petroşani şi-a cerut iubita în căsătorie într-un mod cu totul inedit. În nacela autoscării cu care intervine la incendii, evenimentul petrecându-se la 35 de metri înălţime.

"Cerere în căsătorie la înălţime, la propriu şi la figurat, pusă la cale de un pompier petroşănean. Sergentul major Andrei Calimandruc a îngenuncheat şi a oferit inelul alesei inimii sale în nacela autoscării de intervenţie, din cadrul Detaşamentului Petroşani, ridicată la 35 de metri înălţime.

"Andrei şi Andreea au decis să-şi unească destinele după şapte ani de când s-au întâlnit, martori la cererea inedită în căsătorie fiind colegii pompierului petroşănean, care au rămas, totuşi, cu picioarele pe pământ.

Andreea şi Andrei să aveţi parte de o viaţă frumoasă împreună şi să vă menţineţi aspiraţiile mereu la înălţime! ISU Hunedoara vă urează Casă de piatră!", au fost urările transmise celor doi îndrăgostiţi de către colegii pompieri", a fost mesajul publicat de ISU Hunedoara, pe pagina de Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE