2021-04-15 11:44

Bebeluș născut în ambulanța SMURD în curtea unui spital

 |  20:59
Bebeluș născut în ambulanța SMURD în curtea unui spital

Un bebeluș s-a născut în curtea Spitalului din Sebiş (Arad), în ambulanța SMURD care a transportat-o la unitatea medicală pe mama sa. Femeia nu a mai ajuns în unitatea spitlaicească și a fost asistată la naştere de un medic şi de echipajul de paramedici.

Tânără de 24 de ani a sunat de urgenţă la 112 să anunţe că urmează să nască şi are nevoie de transport la maternitate. Un echipaj SMURD a preluat-o pe femeie din localitatea Igneştii, însă, pentru că avea contracţii foarte dese, la un interval de un minut, paramedicii au decis să o transporte la cea mai apropiată unitate spitalicească, şi anume la Sebiş.

Ajunşi în curtea spitalului, tânăra n-a mai rezistat și a născut în ambulanţă, sub supravegherea medicului Claudia Dima şi a celor trei paramedici de pe autospeciala SMURD, plutonierii major Lucian Palcu, Sebastian Rus şi Ciprian Pop, scrie News.ro.

Femeia a dat naştere unui băieţel. Ambii au fost transferați la Spitalul Maternitate din Arad. 

Nu este pentru prima dată când un echipaj SMURD asistă la o naştere în autospecială, în judeţul Arad. La finalul lunii februarie, tot în judeţul Arad, o femeie a dat naştere unei fetiţe fiind asistată de paramedici.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE