2020-11-24 16:51

Anunț oficial: Am avut cel mai CĂLDUROS 1 Februarie din istorie

 |  20:43
Anunț oficial: Am avut cel mai CĂLDUROS 1 Februarie din istorie

Pe 1 februarie 2020 s-au atins temperaturi de 20 de grade Celsius la Calafat, Titu și Târgoviște, ceea ce înseamnă că am avut parte de cel mai călduros început de lună februarie, cel puțin de când se fac măsurători în România.

Elena Mateescu, directorul ANM, a declarat la Digi24 că „ieri am atins 20 de grade Celsius la Calafat, Titu și Târgoviște. La 76 de stații meteorologie din rețeaua națională de specialitate, ieri s-au înregistrat cele mai ridicate valori ale zilei de 1 februarie de când se fac măsurători meteorologice. Iar în această dimineață au fost înregistrate recorduri zilnice minime pentru 80 de stații meteorologice”.

Mateescu a mai adăugat că vom avea parte în continuare de o vreme mai caldă decât în mod obișnuit pentru luna februarie. „Până marți, vorbim de temperaturi maxime cuprinse între 5 și 17-18 grade Celsius. Este posibil ca în extremitatea de sud-vest să depășim chiar 18 grade Celsius. De altfel, la Calafat, la ora 8, înregistram deja 13 grade, iar la munte, la stații meteorologice din partea de vest, chiar centru și est a țării, mercurul din termometre a înregistrat 9-12 grade”, a spus directorul ANM.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE