2024-04-26 00:21

A murit Charlie Watts, celebrul baterist al formației The Rolling Stones

 |  22:12
A murit Charlie Watts, celebrul baterist al formației The Rolling Stones

Celebrul baterist al formaţiei The Rolling Stones, Charlie Watts, a încetat din viaţă marţi, la vârsta de 80 de ani. El era membru al trupei din 1963, iar alături de solistul Mick Jagger şi de chitaristul Keith Richards, a pus bazele faimoasei trupe rock britanice.

"Cu imensă tristeţe anunţăm decesul dragului nostru Charlie Watts", a spus agentul său într-un comunicat, adăugând că acesta "a murit paşnic într-un spital londonez în cursul zilei de marţi înconjurat de familia sa".

În anul 2004, Watts a fost tratat pentru cancer la gât la Spitalul Marsden din Londra, în urma căruia şi-a revenit după patru luni, perioadă care a inclus şase săptămâni de radioterapie intensive, scrie Agerpres.

La începutul lunii august 2021, Charlie Watts a anunțat că nu va participa la turneul trupei în Statele Unite, programat pentru această toamnă după ce a fost amânat anul trecut, invocând motive medicale. Watts a fost înlocuit cu Steve Jordan pentru turneul în Statele Unite, care ar trebui să înceapă la St Louis, la 26 septembrie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE