2024-04-18 19:59

A absolvit liceul la doar 9 ani și vrea la FACULTATE. Povestea lui David, un băiețel din SUA

 |  21:20
A absolvit liceul la doar 9 ani și vrea la FACULTATE. Povestea lui David, un băiețel din SUA

Un băiețel de nouă ani a devenit unul dintre cei mai tineri oameni care au absolvit vreodată liceul și deja se gândește să se înscrie la facultate.

David Balogun, din Pennsylvania, SUA, și-a luat diploma de la Reach Cyber Charter School, care are sediul în Harrisburg, capitala statului. Cu dragostea lui pentru știință și programarea computerelor, David speră să devină om de știință, relatează Mirror.

„Vreau să fiu astrofizician și vreau să studiez găurile negre și supernovele”, a spus David.

„Suntem pur și simplu mândri că am fost capabili să-l ajutăm să se dezvolte”, a spus unul dintre profesorii lui. 

David nu este pasionat doar de școală și știință. El cântă și la pian și, de asemenea, se antrenează pentru a obține centura neagră în arte marțiale. Mama lui, Ronya, a spus că a fost dificil să crești un copil cu o asemenea capacitate de învățare.

„Este un copil de 9 ani, cu un creier care are capacitatea de a înțelege o mulțime de concepte dincolo de vârsta lui și uneori dincolo de înțelegerea mea”, a spus mama lui.

„David a fost un copil care a inspirat, cu siguranță unul care schimbă modul în care te gândești la modul de predare”, a spus un profesorul de științe al copilului,  Cody Derr

Acum, David și familia lui știu pe ce ar trebui să se axeze acesta și chiar se gândesc la o facultate pentru tănărul minute. Absolvența la vârsta de nouă ani îl plasează pe David printre cei mai tineri oameni care au absolvit vreodată liceul.

Persoana care deține recordul mondial Guinness este Michael Kearney. Kearney a primit diploma de liceu la vârsta de șase ani . Apoi a câștigat mai mult de 1 milion de dolari la mai multe emisiuni cu diverse jocuri.

Sursa: Observator


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE