2021-03-05 18:29

100 de nemți, FOTOGRAFII inedite pentru o casă de copii din România

 |  22:11
100 de nemți, FOTOGRAFII inedite pentru o casă de copii din România

O casă de copii din judeţul Satu Mare este ajutată de un tânăr din Germania, printr-o metodă inedită: o provocare lansată în spaţiul online. Participanţii sunt invitaţi să posteze o fotografie realizată într-un mediu rece, după care să doneze o sumă de bani, la alegere.

În vârstă de 30 de ani, Alexander Ens, un tânăr din Germania s-a mobilizat pentru a-i ajuta pe cei peste 40 de copii instituţionalizaţi la o casă de copii din judeţul Satu Mare.  

Casa Buki din Cidreag găzduieşte 45 de copii, iar cheltuielile pe timp de iarnă sunt foarte crescute. Doar pentru încălzire administratorii sunt nevoiţi să plătească peste 1.400 de euro, suma fiind una extrem de mare.   

Casa Buki este de fapt un frumos proiect al unei asociaţii private din Germania, ”Buki – Asociaţia pentru Ajutorarea Copiilor din Estul Europei”, care a decis înfiinţarea unui astfel de centru pentru copiii Rromi din Cidreag.   

Aflând de situaţia centrului din ţara noastră, Alexander Ens, un tânăr student la biologie şi kinetoterapeut nu a ezitat în a se implica pentru a-i ajuta să treacă cel puţin peste acastă iarnă. Tânărul a lansat o campanie online, sub forma unei provocri. ”Buki Challenge” este o provocare care se transmite prin nominalizări, iar participanţii sunt invitaţi să se fotografieze într-un mediu extrem de rece, să pună fotografia pe pagina de Facebook a organizaţiei, după care să doneze o sumă, la alegere, cauzei lui Alexander. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE