2022-10-02 09:30

Ziua de Curățenie Națională, organizată de „Let’s Do It Romania” în sute de localități din țară

 |  12:00
Ziua de Curățenie Națională, organizată de „Let’s Do It Romania” în sute de localități din țară

„Let’s Do It Romania” organizează, sâmbătă, Ziua de Curăţenie Naţională, sute de localităţi din întreaga ţară organizând acţiuni de colectare a deşeurilor de toate tipurile. Din 2009 şi până în prezent peste două milioane de voluntari au participat la aceste acţiuni.

„Let’s Do It România” a anunţat că voluntari din toate judeţele ţării sunt aşteptaţi, sâmbătă, să strângă deşeurile din natură şi să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune.

”Este o bucurie să ne reîntâlnim cu voluntarii cu ocazia Zilei de Curăţenie Naţională. Ne dorim cu toţii să trăim într-o ţară mai curată, cu ape, munţi, plaje şi câmpii fără deşeuri şi le mulţumim tuturor celor care cred în noi şi în misiunea noastră”, a declarat Anamaria Hâncu, co-fondator Let’s Do It, Romania. 

Campania se derulează în sute de localităţi din întreaga ţară, urmând a fi colectate deşeuri de toate tipurile. 

 „Let’s Do It Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi.

„Let’s Do It Romania!” face parte din initiaţiva globală „Let’s Do It World!”, alături de alte 190 de ţări din întreaga lume, una dintre cele mai mari mişcări de voluntariat din lume.

Din 2009 până în prezent, peste două milioane de voluntari din România au participat la acţiunile şi proiectele asociaţiei, fiind colectate 22.700 tone de deşeuri. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE