2024-04-20 03:12

Zeci de mii de familii din București rămân din această seară fără apă caldă și căldură. Anunțul Termoenergetica

 |  17:56
Zeci de mii de familii din București rămân din această seară fără apă caldă și căldură. Anunțul Termoenergetica

Termoenergetica anunţă că, începând de marți seară, se vor executa lucrări de blindare a conductei DN 600, în zona străzii Mihail Sebastian, lucrari pentru care este necesară oprirea furnizării agentului termic pentru apă caldă şi încălzire pentru 41 de puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 677 blocuri şi 10 instituţii. Lucrările sunt impuse de continuarea în următoarea perioadă de către Compania Municipală Energetica Servicii a reabilitării acestei magistrale.

”Termenul estimativ de finalizarea lucrărilor de blindare, încărcarea reţelei şi punerea în funcţiune este 18 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire punctele termice din zona străzilor: Sebastian, Malcoci, Petre Ispirescu, Bîrcă şi Dumbrava Nouă, Şoselei Alexandria, Calea Ferentari şi Calea Rahovei. Este important de subliniat că aceste operaţiuni de blindare a conductei pentru a permite intervenţia asupra reţelei în lunile următoare fără a afecta furnizarea agentului termic pentru clienţi”, a transmis compania.  

Compania Municipală Energetica Servicii urmează să monteze alţi aproximativ 1000 de metri de conductă preizolată, în continuarea porţiunii instalate deja. Lucrările de reabilitare a magistralei sunt absolut necesare pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în această zonă. ”Vă reamintim că, în cursul săptămânii trecute, au fost executate lucrările de reîntregire a reţelei primare după executarea probelor de presiune pentru Compania Municipală Energetica Servicii. Astfel, în ultima perioadă, compania a montat aproximativ 1000 de metri de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor”, se mai arată în comunicat.  


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE