2022-08-13 21:19

Vremea se va RĂCI și mai mult în zilele următoare. Când cresc temperaturile

 |  19:21
Vremea se va RĂCI și mai mult în zilele următoare. Când cresc temperaturile

Meteorologii anunță că temperaturile vor continua să scadă în următoarele zile și vor fi cu 10 grade mai puțin față de valorile normale pentru această perioadă.

”Cel puțin până vineri, vom vorbi de o vreme deosebit de rece în multe zone, dar mai ales în nord-vest și centru, unde în următoarele 2 zile vor fi temperaturi maxime de 10 grade, ceea ce înseamnă că temperaturile vor fi și cu 10 grade mai mici față de mediile multianuale. O vreme deosebit de rece și la munte. În această dimineață a fost lapoviță la Bâlea, temperaturi a scăzut la -4 grade. Mâine așteptăm ca un sistem frontal să abordeze nord vest, iar aria precipitațiilor să fie în extindere, deși slabe cantitativ. La munte vor fi si ninsori sau chiar lapoviță. Mai ales în Carpatii Meridionali, la peste 1.700 metri, vor fi ninsori și lapoviță și așteptăm să se depună un strat de zăpadă pe creste, unde și vântul va avea rafale de 70 km/h. Vânt și în restul țării, dar mai slab, în est și sud și extremități de sud vest, rafale de 50 km” a declarat Mihai Huștiu, meteorolog ANM pentru Digi24

Temperaturile vor fi oscilante în următoarele două săptămâni, conform prognozei emise de meteorologi pentru perioada 20 septembrie - 3 octombrie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE