2024-04-20 08:10

VREMEA schimbă foaia de săptămâna viitoare

 |  13:22
VREMEA schimbă foaia de săptămâna viitoare

Meteorologii anunță o încălzire a vremii, temperaturile urmând a se apropia de 10-11 grade Celsius în zona Olteniei, iar către finalul săptămânii viitoare s-ar putea înregistra chiar şi 15 grade Celsius.

Dar, deocamdată, nu scăpăm de ninsori şi viscol - este avertismentul meteorologilor care, cel mai probabil, vor emite noi avertizări meteo de vreme severă. Totodată, în multe regiuni ale ţării vorbim de temperaturi extreme şi o vreme deosebit de rece.

În această dimineaţă, temperaturile au scăzut până la -10 grade Celsius în anumite zone din ţară, în special în cele depresionare. Temperaturile au fost în creştere, după ce, cu 24 de ore în urmă temperaturile au atins chiar şi -24 de grade Celsius.

Temperaturile ar mai putea scădea sub -10 grade doar în zonele depresionare, în următoarele zile, iar în rest vor rămâne negative, dar apropiate de normalul perioadei.

Sunt prognozate precipitaţii sub formă de ninsoare, astăzi, în zona Moldovei, în Transilvania, dar pe spaţii restrânse, informează antena3.ro. Conform datelor de la această oră, o avertizare meteo de cod galben de viscol a fost emisă pentru zonele montane din Caraş-Severin şi Hunedoara.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE