2024-04-19 11:16

VIDEO Tronsonul 1 al Autostrăzii Sibiu-Pitești, aproape de final. Cum arată

 |  18:46
VIDEO Tronsonul 1 al Autostrăzii Sibiu-Pitești, aproape de final. Cum arată

Lucrările pe tronsonul 1 al Autostrăzii Sibiu-Pitești sunt realizate în proporție de 80% și ar urma să fie gata până la sfârșitul lui 2022. "Există șanse reale ca circulația să fie deschisă, pe cei 14 kilometri de autostradă, până la sfârșitul acestui an", au anunțat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brasov, care au făcut publice și imagini cu șantierul în lucru.

"Tronsonul Sibiu - Boița este gata în proporție de 80%. Constructorul lucrează acum la așternerea straturilor de asfalt care acoperă deja peste 70% din lungimea totală a lotului", se arată într-o postare pe Facebook.

Drumarii spun că la începutul acestei săptămâni au fost încheiate toate lucrările de betonare pe ambele căi ale Viaductului Tălmăcel, cea mai importantă structură de pe acest lot, lung de peste 650 de metri, cu o înălțime de peste 30 de metri.

Constructorul lucrează acum la așternerea straturilor de asfalt care acoperă deja peste 70% din lungimea totală a lotului.

Pe unele secțiuni s-au montat deja și parapetele de siguranță, sistemul de iluminat și panourile fonoabsorbante, anunță DRDP Brașov.

Autostrada Sibiu-Piteşti va avea în total o lungime de peste 122 de km şi va asigura o legătură rutieră modernă cu reţeaua europeană de autostrăzi, pe Coridorul 4 Paneuropean.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-03

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

CRESC ajutoarele pentru familiile afectate de fenomene meteo deosebite

S-au SCUMPIT lemnele pentru foc

Nicușor Dan anunță că Regulamentul de parcare în Capitală se aplică din 15 august. Ce riscă șoferii care nu vor repecta noile reguli

Spitalele REGIONALE de la Craiova, Iași și Cluj au primit finanțare de la Guvern

Suprafața totală afectată de secetă, în România, a depășit 200.000 de hectare




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE