2020-11-24 14:27

Vești bune pentru microbiști de la Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2: "Asociația suporterilor DDB salvează Clubul Dinamo"

 |  19:14
Vești bune pentru microbiști de la Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2: "Asociația suporterilor DDB salvează Clubul Dinamo"

In cadrul emisiunii saptamanale "Alegerea lui Popescu" de la Canal 33, viceprimarul liberal al Sectorului 2 Dan Cristian Popescu si realizatorul tv Alexandru Raducanu, l-au avut invitat pe Nicu Grameni, purtatorul de cuvant al asociatei suporterilor Doar Dinamo Bucuresti.

"Fostii proprietari ai echipei de fotbal Dinamo anuntasera ca vor vinde clubul pe suma simbolica de 1 leu iar cine ar fi cumparat clubul ar fi urmat sa preia si datoriile acestuia dar si sa investeasca bineinteles pentru a duce mai departe activitatea acestui celebru club de fotbal din Sectorul 2. Si cand nimeni nu mai credea intr-o salvare a lui Dinamo Bucuresti, iata ca miracolul s-a produs si acesti minunati si inimosi oameni, nucleul dar si toti ceilalti membrii ai asociatiei suporterilor Doar Dinamo Bucuresti, au reusit sa stranga banii necesari pentru a salva in extremis clubul de fotbal. Asociatia suporterilor Doar Dinamo Bucuresti a imprumutat mai intai cu suma de 200 mii euro clubul, bani din care s-au platit salariile restante ale jucatorilor si mai apoi cu inca 150 mii euro, suma din care s-au platit restantele pentru licenta clubului, fara de care Dinamo Bucuresti ar fi ajuns in Liga a 3-a sau chiar in Liga a 4-a iar existenta sa de club de fotbal cu o vechime de 72 de ani ar fi fost total compromisa", a explicat Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, el insusi un suporter vechi si infocat al Dinamo Bucuresti.

Nicu Grameni, purtatorul de cuvant al asociatei de suporteri Doar Dinamo Bucuresti a declarat in emisiune, ca: "Ceea ce s-a intamplat din luna ianuarie si pana acum este absolut fantastic. Am reusit si tin sa subliniez ca si domnul viceprimar Dan Cristian Popescu ne-a fost alaturi si ne-a ajutat in acest sens, sa ne mobilizam si sa strangem bani din donatii si din cotizatiile celor 5200 membrii ai asociatei noastre de suporteri pentru a salva clubul de fotbal Dinamo Bucuresti, cel pe care il iubim atat de mult".

Alegerea din aceasta saptamana a viceprimarului Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, s-a indreptat catre reprezentantul oficial al acestei asociatii de suporteri Doar Dinamo Bucuresti intrucat, spune acesta ca:

" Am vrut sa arat tuturor ca niste oameni simpli, din iubire pentru o echipa de fotbal, pentru sport, au reusit sa faca imposibilul si sa salveze clubul Dinamo de la disparitia din Liga 1 si de la faliment, aproape in ceasul al 13-lea. "


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE