2021-06-17 20:32

Valeriu Gheorghiță recunoaște divergențele cu ministrul Sănătății. Când vine al patrulea vaccin anti-Covid

 |  13:33
Valeriu Gheorghiță recunoaște divergențele cu ministrul Sănătății. Când vine al patrulea vaccin anti-Covid

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiță, a admis pentru prima data că a avut divergențe cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, cu privire la modul de comunicare și informare ale campaniei de vaccinare.

”Nu e vorba despre o neînțelegere. Au fost, dacă vreți, la un moment dat, viziuni diferite legate de aspectele de comunicare și informare ale campaniei de vaccinare, probleme legate de modalitatea de derulare a activităților de vaccinare, de organizare a centrelor. După cum știm, a fost o serie de acte normative care au trebuit duse la bun sfârșit. Și vorbim despre acea ordonanță de urgență care prevedea modalitatea de plată a personalului din centrele de vaccinare, discuții tehnice care cred că le-am gestionat bine”, a spus Valeriu Gheorghiță la Digi FM, care a continuat: „Din punct de vedere profesional am avut o relație absolut normală cu domnul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu. În continuare avem o relație foarte bună și constructivă”.

În altă ordine de idei, șeful CNCAV a anunțat că din aprilie România ar urma să primească primele doze ale vaccinului produs de compania Johnson & Johnson, al patrulea vaccin antiCOVID, care va fi autorizat la jumătatea lunii martie de Agenția Europeană a Medicamentului. Potrivit oficialului, serul are o eficacitate foarte ridicată și e nevoie doar de o singură doză de administrare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE