2024-04-24 06:32

ULTIMELE cuvinte ale lui Rudel Obreja: "Eu astăzi voi pleca!"

 |  11:14
ULTIMELE cuvinte ale lui Rudel Obreja: "Eu astăzi voi pleca!"

Antonia Obreja, văduva fostului președintel al Federației Române de Box, a povestit că soțul ei și-a presimțit moartea. Iar ultimele cuvinte ale lui au fost sfâșietoare.

”A plecat împăcat cu toată lumea. Nu mai purta nimănui niciun fel de pică. Ba chiar mi-a spus că își dorește ca Dumnezeu să-i ierte pe călăii săi! ”I-am iertat pe toți”, așa mi-a zis!”, a povestit Antonia Obreja.

Femeia susține că Rudel Obreja a simțit că sfârșitul îi este aproape și a făcut tot ce a putut să își pregătească despărțirea de această lume.  

”Și-a simțit sfârșitul aproape. Nu voi uita niciodată cum mi-a zis că urmează să ne părăsească. ”Eu astăzi voi pleca!” . Și așa a și fost!”, a spus ea.  

”Nu vreau acum să spun nimic mai mult! Ce-a fost a fost!”, a mai spus ea, potrivit playtech.ro.

Rudel Obreja a fost diagnosticat cu cancer anul trecut

Rudel Obreja, afacerist și fost președinte al Federației Române de Box, a murit la vârsta de 57 de ani. Acesta suferea de cancer şi fusese eliberat din închisoare pentru a se trata, însă mult mai târziu decât ar fi trebuit.

Din nefericire, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, în septembrie 2022 fiind deja de nerecunoscut.

Rudel Obreja a cerut să rămână în libertate și să aibă permisiunea să părăsească România pentru tratament. Judecătorul a rămas în pronunțare.

”Știm cu toții, cu tot respectul pentru medicii din România și sistemul de la noi... e mai eficient cel de afară şi asta dovedesc actele de la dosar actele medicale.

Având în vedere că toată această perioadă situația se înrăutățește e foarte clar că trebuie să găsesc și un alt loc în care efectiv să pot să mă operez să mă tratez eficient” a explicat Rudel Obreja, în octombrie 2022.

foto: Antena 3


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE