2024-04-24 11:55

ULTIMA ORĂ: au murit ambele fete lovite de o mașină astăzi, pe trotuar, în București

 |  21:04
ULTIMA ORĂ: au murit ambele fete lovite de o mașină astăzi, pe trotuar, în București

Două fete în vârstă de şase şi 21 ani au murit, astăzi, după ce au fost spulberate pe trotuar de o maşină scăpată de sub control, în cartierul Andronache.

Copilul în vârstă de şase ani a murit în drum spre spital. De asemenea, şi cea de-a doua fată, în vârstă de 21 de ani, a murit la spital.

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs pe strada Menţiunii din cartierul Andronache, acolo unde cei doi copii se aflau pe trotuar. La un moment dat, din cauza vitezei, o şoferiţă a pierdut controlul direcţiei.

Scăpată de sub control, maşina a intrat într-un stâlp pe care l-a pus la pământ, apoi i-a lovit pe cei doi copii şi s-a oprit într-un gard.

Zeci de oameni au ieşit pe stradă după producerea accidentului, iar între şoferiţă şi prietena ei şi oamenii aflaţi pe stradă a izbucnit un scandal uriaş, în urma căruia cele două femei au ieşit "şifonate", informeaza Antena 3.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au cerut ajutorul unor echipaje medicale, copiii fiind transportaţi la spitalele Grigore Alexandrescu şi Floreasca.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE