2024-04-25 16:10

Toate centrele de vaccinare ale MApN vor fi DESCHISE pentru toți românii

 |  23:02
Toate centrele de vaccinare ale MApN vor fi DESCHISE pentru toți românii

Ministrul apărării, Nicolae Ciucă a anunțat că centrele de vaccinare din unitățile militare vor fi deschise, începând din etapa a treia a vaccinării, pentru toată populația, scrie Europa FM. Astfel, toate centrele de vaccinare din unitățile militare vor fi deschise pentru întreaga populație.

Până miercuri, 10 martie, în aceste centre s-au vaccinat, potrivit unui comunicat MApN, aproximativ „20.000 de cadre militare și personal civil în activitate din MApN”, plus „veterani de război, pensionari militari și membri de familie eligibili (peste 65 de ani sau cu comorbidități)”.

Ministrul apărării, Nicolae Ciucă, a mai declarat că, în etapa a treia a campaniei de vaccinare anti-COVID, militarii vor forma echipe mobile și se vor deplasa în satele izolate, pentru a ajuta la imunizarea persoanelor din zonele greu accesibile, care nu au medic de familie și nici centru de vaccinare în apropiere.

„Toate centrele de vaccinare ale MAPN vor fi deschise publicului. Felicitări domnului ministru Ciucă pentru o decizie înțeleaptă!”, a scris ministrul Sănătății.

Etapa a treia a vaccinării anti-COVID va începe în aprilie. 

Ministerul Apărării Naţionale a făcut precizări, miercuri, în legătură cu publicarea datelor referitoare la vaccinare, anunțănd că acuzele publice la adresa ministerului şi a personalului militar sunt de neînţeles. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE