2024-04-19 18:12

Tineri anchetați după ce au făcut graffiti pe vagoanele trenurilor

 |  14:34
Tineri anchetați după ce au făcut graffiti pe vagoanele trenurilor

Patru tineri din Cluj Napoca şi Oradea sunt cercetaţi că au făcut graffiti pe vagoanele unor tenuri de călători şi de marfă aflate în circulaţie. Poliţiştii de la transporturi informează că în astfel de cazuri vagoanele trebuie retrase din circulaţie pentru rescrierea numerelor de identificare. Prejudiciul este estimat la peste 25.000 de lei.

Recent, la domiciliile suspecţilor anchetatorii au făcut patru percheziţii. „Activitatea infracţională a persoanelor a fost documentată în perioada mai 2021 – februarie 2023, în mai multe dosare penale în care sunt vizate persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, cu suportul de specialitate a Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Cluj Napoca”; informează, duminică, printr-un comunicat, Poliţia Transporturi.   

În urma percheziţiilor desfăşurate, cei patru tineri au fost conduşi la sediul unităţilor de poliţie, în vederea audierilor. „Prejudiciul total în aceste cauze este de peste 250.000 de lei, iar pentru îndepărtarea desenelor şi rescrierea numerelor de identificare şi a datelor necesare pentru exploatarea vagoanelor în conformitate cu legislaţia de specialitate în vigoare a fost necesară retragerea din circulaţie a vagoanelor respective”, precizează Poliţia.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE