2020-10-28 12:43

Tarifele de TAXI au fost majorate cu 70 de bani/km într-un municipiu important

 |  16:11
Tarifele de TAXI au fost majorate cu 70 de bani/km într-un municipiu important

Tarifele de taxi au fost majorate cu 70 de bani într-un municipiu important din România, de la 2,25 lei/km la 2,95 lei/km. Se întâmplă în Cluj-Napoca. Totul în urma unei decizii a Consiliului Local care a avut la bază creșterea prețurilor înregistrată în ultimii 6 ani, transmite Mediafax.

Noile tarife vor intra în vigoare de săptămâna viitoare, acestea fiind maximale. „Consiliul Local Cluj-Napoca a aprobat majorarea tarifelor de taxi în Cluj-Napoca pe timp de zi, de la 2,25 lei/km la 2,95 lei/km, creșterea fiind de 70 de bani. Este un tarif maximal, iar firmele de taxi din municipiu vor putea să își stabilească tarife diferențiate până la suma maximă de 2,95 lei. De asemenea, s-a majorat și tariful pe timp ce noapte, de la 3 lei/ km, la 3,25 de lei/km. Decizia de majorare a tarifelor, propusă de Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania, este bazată pe creșterea prețurilor înregistrată din decembrie 2013, data când a avut loc ultima majorare a tarifelor de taxi în municipiu. Noua majorare va intra în vigoare de săptămâna viitoare”, au spus reprezentanții primăriei clujene.

Taximetriștii clujeni au protestat săptămâna trecută și au cerut majorarea tarifelor la 3,30 lei/km dar, în urma negocierilor cu specialiștii Primăriei Cluj-Napoca, s-a aprobat un tarif de 2,95 de lei/km.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-12-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE