2020-10-25 22:02

Sute de persoane au rămas înzăpezite în judeţul Suceava din cauza viscolului puternic

 |  07:39
Sute de persoane au rămas înzăpezite în judeţul Suceava din cauza viscolului puternic

Peste două sute de persoane au rămas înzăpezite, vineri după-amiază, pe drumul european E 85 (DN2), din judeţul Suceava, din cauza viscolului puternic. Acesta au fost ulterior deblocate cu ajutorul echipelor de intervenţie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, a precizat că, în urma viscolului puternic, în cursul după amiezii de vineri, pe DN 2, la ieşirea din Grăniceşti spre Siret, circulaţia a fost blocată.

Au mai fost blocate şi intrările în DN 2 dinspre DN 17 A, din zona localităţilor Dorneşti şi Bălcăuţi, precum şi pe DC 39 în localitatea Calafindeşti, iar din ordin al prefectului judeţului Suceava, s-a dispus restricţionarea totală a circulaţiei pe DN2, între localităţile Siret şi Iacobeşti.

Un număr de 64 de autovehicule, în care se aflau 211 persoane au rămas blocate în sectorul de drum înzăpezit. Acestea au fost deblocate formându-se coloane de maşini în grupuri mici cu antemergători şi postmergători de la Secţia de Drumuri Naţionale, ISU Suceava şi IPJ Suceava, pe un singur sens, într-o direcţie şi cealaltă a drumului european.

Alin Găleată a mai spus că nu a fost cazul evacuării şi cazării persoanelor în adăposturile special constituite pentru situaţii de urgenţă pe raza localităţii Grăniceşti.

Circulaţia a fost reluată pe sectorul de drum blocat, în ambele sensuri, în jurul orei 18.00.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE