2020-11-29 09:07

Șoferii și pasagerii Uber, obligați să poarte mască de protecție. Care sunt celelalte reguli noi impuse de companie

 |  10:03
Șoferii și pasagerii Uber, obligați să poarte mască de protecție. Care sunt celelalte reguli noi impuse de companie

Uber a anunţat că va cere şoferilor şi curierilor săi din toată lumea să poarte măşti, nerespectarea acestei reguli venind cu dezactivarea contului atât pentru șoferi cât și pentru pasageri.

Atât șoferii cât și pasagerii riscă dezactivarea contului dacă nu urmează noile reguli, informează Reuters. În plus, şefii Uber au decis să limiteze la trei persoane numărul călătorilor unei curse pentru a îndeplini în mare măsură regula menţinerii unei distanţe sociale recomandate de autorităţile medicale din toată lumea pentru limitarea extinderii pandemiei cu noul coronavirus.

La începutul zilei de muncă, șoferii vor fi nevoiți să își facă o poză, pentru a dovedi că nu prezintă simptome de COVID-19, să confirme că au dezinfectat mașina și să fie de acord să mergă cu geamurile deschise. Uber ia în considerare și posibilitatea de a cere pasagerilor să își facă o poză, pentru a dovedi că respectă noile reguli.

Directorul executiv al companiei, Dara Khosrowshahi, a anunţat că au fost alocate fonduri în valoare de 50 de milioane de dolari pentru achiziţia de măşti şi dezinfectanţi pentru şoferi. Uber a cumparat deja 20 de milioane de măşti şi a distribuit până acum aproape 5 milioane, potrivit reprezentanţilor companiei, care în prezent operează în peste 900 de oraşe din lumea întreagă, inclusiv în România.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE