2024-04-23 23:13

Șofer turc, amendat după ce a intrat cu tirul supradimensionat și a rupt poarta de fier de la intrarea în Pasajul Unirii

 |  14:33
Șofer turc, amendat după ce a intrat cu tirul supradimensionat și a rupt poarta de fier de la intrarea în Pasajul Unirii

Un cetăţean turc a fost amendat de poliţişti în această dimineață în jurul orei 08.00, după ce a vrut să intre cu un TIR în Pasajul Unirii din Bucureşti, fără a respecta indicatorul privind limita de înălţime de 3,5 metri. Mostodontul, care avea 4,2 metri înălţime, a rupt astfel și a doborât poarta metalică montată la intrarea în pasaj care atenționa acest lucru. În urma incidentului, au rezultat doar pagube materiale, dar traficul rutier a fost restricţionat în Pasajul Unirii, dinspre Bd. Dimitrie Cantemir către Str. Colţei, fiind reluat în jurul orei 09.45.

”Pentru stabilirea situaţiei de fapt, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, iar cu această ocazie s-a constatat faptul că un conducător auto, cetăţean turc, a condus ansamblul de vehicule format din cap tractor şi remorcă dinspre Bd. Dimitrie Cantemir către Str. Colţei, iar la intrarea în Pasajul Unirii, nu a respectat semnificaţia indicatorului "Accesul interzis vehiculelor cu înălţimea mai mare de 3,5 metri" şi a intrat în coliziune cu cadrul metalic pe care era montat indicatorul. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că nu deţinea autorizaţie de circulaţie pentru autovehicule de tonaj în zona A”, a precizat sursa citată.

Șoferul a fost sancţionat contravenţional atât pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, cât şi pentru nerespectarea prevederilor HCGMB 134/2004 privind circulaţia autovehiculelor destinate transportului de marfuri. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE