2024-04-25 23:31

Șofer băut și DROGAT, oprit cu focuri de armă, în Olt

 |  14:44
Șofer băut și DROGAT, oprit cu focuri de armă, în Olt

Polițiștii Serviciului Rutier Olt au fost nevoiți să tragă 13 focuri de armă pentru a prinde un tânăr de 29 de ani, care conducea băut. Potrivit oamenilor legii, în urma incidentului nici o persoană nu a fost rănită.

Polițiștii din Olt au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat conduce mașina în comuna Dobrosloveni, fiind băut.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat autoturismul reclamat, pe Drumul Județean 642, în comuna Dobrosloveni.

„Deși polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, conducătorul auto nu s-a supus măsurii, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză. Autoturismul a fost oprit pe un câmp din afara comunei Dobrosloveni, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din localitate”, transmit, sâmbătă, polițiștii olteni.

Deoarece șoferul nu s-a supus somațiilor, polițiștii au executat 13 focuri cu armamentul din dotare.

În urma evenimentului, nu au existat victime, fiind produse doar pagube materiale.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la Spitalul Municipal Caracal pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind continuate cercetările.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE