2024-04-24 02:49

ȘOBOLANI printre pâine! IMAGINI revoltătoare surprinse într-un magazin din București

 |  19:55
ȘOBOLANI printre pâine! IMAGINI revoltătoare surprinse într-un magazin din București

Imagini revoltătoare făcute publice de liberalul Adrian Moraru. Acesta publică pe Facebook o fotografie în care apar doi șobolani în raftul unui magazin alimentar.

"Șobolani în magazine. În Sectorul 1. În Capitala CapitaleiI!!!! Romprest NU este un operator pe care să îl doresti. Însă nu așa se soluționează conflictul cu ei. Cu toate astea până unde acceptăm să ne ducă în mizerie și boli USR Sector 1? Chiar trebuie să dăm foc la țară ca să ne arate ei că lupta cu "mafia"?", a scris Adrian Moraru.

Mihai Gâdea a prezentat, recent, la Sinteza Zilei, mai multe imagini cu șobolanii care se plimbă nestingheriți pe străzile din București.

Telespectatorii au trimis imagini și filmări cu șobolanii care umblă prin Capitală. Pe șosele este plin de șobolani morți. Așa cum se pot remarca pe stradă căței mergând, cetățenii pot vedea și șobolanii, explică Mihai Gâdea.

Sectorul 1 este în plin scandal al gunoaielor, după ce operatorul de salubritate a refuzat să ridice deșeurile, având în vedere datoriile neachitate pe care le are Primăria.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE