2024-04-24 05:59

Sindicalistul Ion Rădoi se REVOLTĂ împotriva închiderii magazinelor de la metrou: ”Acum sunt șef de cartel”

 |  17:39
Sindicalistul Ion Rădoi se REVOLTĂ împotriva închiderii magazinelor de la metrou: ”Acum sunt șef de cartel”

Doar câteva ore ne mai despart de miezul nopții, atunci când, în teorie, spațiile comerciale de la metrou ar trebui să fie eliberate. În practică, însă, liderul sindicaliștilor, Ion Rădoi, pare chitit să NU respecte acest termen. Se declară, în schimb, amuzat de zvonul că aceste spații ar fi controlate, de fapt, chiar de către iubita sa.

Liderul sindicaliștilor de la metrou, Ion Rădoi, dă de înțeles că termenul limit pentru eliberarea spaţiilor comerciale din subteran nu va fi respectat.

"Directorul general al Metrorex a spus foarte clar că azi nu se întampla nimic, iar de săptămâna viitoare mai vedem", spune Radoi.

Metrorex, în schimb, nu dă înapoi:

"Compania Metrorex avertizează, pe această cale, că termenul acordat pentru eliberarea spațiilor comerciale, care funcționează ilegal pe domeniul public al statului, expiră la miezul nopții. Ocuparea fără drept a domeniului public al statului este o încălcare flagrantă a legii."

Zilele acestea, presa a vuit că protestul de la metrou ar fi avut un iz amoros. Asta pentru că spațiile comerciale din subteran ar fi controlate în mare parte de nimeni alta decât iubita lui Ion Rădoi.

"Dar io-s liber. Pot să am cinci. Da nu mai pot io acum, știți. Hai să fim serioși! Bazaconiile și speculațiile care se fac."

Iar disputele nu se opresc aici. Sindicaliştii nici nu vor să audă de tăierea salariilor cu 18%, timp de 4 luni, aşa cum vrea conducerea companiei.

"Nu știu dacă salariații metroului vor fi de acord cu această reducere a salariilor, care de fapt e mai mult decât 18%. Că mai adaugam și sporurile. Și îi duce peste 25%. Deci eu consider că este o eroare a ministrului Drula și nu știu de unde până unde are ce are cu metroul. De când a venit în funcție io-s șef de cartel.

De-aia transportăm 6-700 de mii de călători pe zi. Că suntem mafioți."


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE