2024-04-20 11:45

SCANDALUL făcut o șoferiță de 62 de ani cu polițiștii

 |  20:07
SCANDALUL făcut o șoferiță de 62 de ani cu polițiștii

O șoferiță de 62 de ani din Iași a fost oprită de polițiști după ce a fost aproape să producă un accident. Femeia băuse zdravăn și a făcut circ când agenții au vrut să o escorteze la Medicina Legală.

Femeia conducea haotic un autoturism pe un bulevard din Iași și puțin a lipsit să lovească frontal un alt autoturism care venea din sens opus. De altfel, șoferul aflat în pericol a sunat la 112 și a comunicat datele mașinii, oprită în scurt timp de agenții de la Poliția Rutieră, relatează publicația „Ziarul de Iași”.

Agenții de la Poliția Rutieră au observat că femeia de la volan mirosea puternic a băutură.

Controlul cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. La Biroul Rutier, femeia a devenit recacitrantă, spunând că este cadru militar în rezervă, și a refuzat să meargă la serviciul de medicină legală pentru recoltarea probelor de sânge în vederea determinării exacte a alcoolemiei.

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal șoferiței băute pentru refuzul de prelevare a probelor și apoi a fost reţinută pentru 24 de ore.

„La data de 10 august 2021, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iaşi au oprit pentru control, pe DE 583, un autoturism condus de o femeie de 62 de ani. Întrucât femeia emana halenă alcoolică a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE