2024-04-16 12:36

ȘANSĂ pentru tinerii care vor să lucreze în administrația publică. Anunțul premierului Cîțu

 |  17:15
ȘANSĂ pentru tinerii care vor să lucreze în administrația publică. Anunțul premierului Cîțu

Premierul Florin Cîțu a declarat că dorește să le ofere tinerilor care doresc să lucreze în administrație o șansă reală. Mai mult decât atât, el este de părere că un suflu nou ar prinde bine în administrația din România și dorește să inițieze primul program real de internship la nivelul Guvernului.

Cîțu a explicat că a intrat în politică în 2016, iar în cei cinci ani a realizat cât de important și necesar este un „suflu nou” în administrația din România. Tocmai de aceea dorește să inițieze primul program de internship la nivelul Executivului.

„Am intrat în politică în 2016 şi în toţi aceşti ani mi-am dat seama câtă nevoie este de un suflu nou în administraţie. Vreau să dau tinerilor care doresc să activeze în acest domeniu o şansă reală. De aceea, voi demara primul program real de Internship la nivelul Guvernului României”, a scris premierul pe Facebook.

Cîțu a anunțat că studenții în anii terminali, care sunt interesați de acest program pot trimite o scrisoare de intenție, până la data de 11 februarie.

„Toţi studenţii în ani terminali interesaţi de acest proiect sunt invitaţi să trimită o scrisoare de intenţie la adresa cabinet.pm@gov.ro până la data de 11 februarie 2021”, a mai adăugat Cîțu, în postarea din meidul online.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE