2024-04-18 20:39

SANCȚIUNE record pentru un șofer vitezoman din Suceava

 |  16:47
SANCȚIUNE record pentru un șofer vitezoman din Suceava

Poliția Rutieră Suceava a aplicat o sancțiune record unui tânăr șofer de 20 de ani, care a comis numeroase abateri care contravin codului Rutier. Agenții i-au suspendat permisul pentru următorii patru ani, mai exact până în 2024.

Potrivit publicației locale Monitorul de Suceava, care citează Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, bărbatul ar fi încălcat legea de 16 ori, între care viteză excesivă, circulând cu mai mult peste 100 de km/h în localitate, neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens. 

Abaterile comise de tânărul șofer au fost înregistrate la ore diferite și la indicatori kilometrici diferiți, astfel că au fost cumulate, mai scrie sursa citată. 

În plus, bărbatul care ar fi originar din localitatea Siret, județul Suceava, a gonit cu echipaje de poliție după el în jur de 70 de kilometri. În consecință, i-a fost suspendat carnetul de conducere până pe 7 februarie 2024 și a primit și un proces-verbal de sancționare în valoare de 20.880 de lei. Acum, tânărul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, fiind acuzat de trei infracțiuni de ultraj și una de distrugere, comise în timpul urmăririi de către polițiști. 

”În noaptea de 1 spre 2 septembrie a.c., puțin după ora 0.00, un echipaj de la Biroul Drumuri Naționale al Serviciului de Poliție Rutieră Suceava, care se afla pe raza comunei Dărmănești, unde acționa cu radarul, a fost depășit de un BMW 320 D, condus cu viteză excesivă. Șoferul a depășit mașina de poliție în zona cu marcaj de linie continuă, continuându-și drumul cu viteză spre municipiul Suceava. Polițiștii din echipaj au plecat imediat în urmărire, solicitând totodată sprijin prin stație altor colegi”, informa Poliția Rutieră Suceava, la momentul repsectiv. 

Tânărul are posibilitatea de a contesta măsura record de sancționare a permisului de conducere, iar procesul în care va fi judecat pentru ultraj, în care se bucură de prezumția de nevinovăție, a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Suceava.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-16

In legatura cu acest articol...

România, printre campionii Europei la rata INFLAȚIEI

Bolnavii CRONICI, lăsați baltă de sistemul medical! Agravarea bolii la peste jumătate dintre pacienți

”România, te iubesc!”

Vești și mai proaste de la Nelu Tătaru: “Vom avea o creștere a CAZURILOR de COVID în următoarele zile”

FRF a perfectat luna viitoare un AMICAL pentru naționala lui Rădoi




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE