2024-04-20 12:21

Român MORT într-un lac din Italia, după un pariu făcut la BEȚIE

 |  15:14
Român MORT într-un lac din Italia, după un pariu făcut la BEȚIE

Un român de 49 de ani a fost găsit mort într-un lac din Italia, după ce cu o seară în urmă, după ce a băut bine alături de alți conaționali, ar fi pus un pariu că poate trece înot până pe partea cealaltă a lacului.

Bărbatul a fost găsit mort, joi dimineață, de doi canoiști, care au dat imediat alarma. La fața locului au ajuns pompierii cu o echipă de scafandri, care au recuperat trupul neînsuflețit al bărbatului.

Din primele informații, bărbatul ar fi consumat alcool, alături de alți românii, pe malul lacului, după care a pus un pariu cu aceștia, cum că ar ajunge primul pe celălalt mal al lacului.

Doi dintre bărbați au plonjat în apă, numai că unul dintre ei s-a întors imediat, în timp ce victima a continuat o vreme, fără să se mai întoarcă.

Din cauza faptului că românii se aflau în stare de ebrietate, nu au observat absența prietenului lor până a doua zi, când s-au trezit din beție. 

În această dimineață, carabinierii i-au audiat pe toți prietenii bărbatului și au reconstituit povestea, descoperind detaliile pariului care l-a costat viața. 

Toate persoanele implicate erau oamenii ai străzii, de origine română. 

Echipa 15A a detașamentului din Marino împreună cu Unitatea de scufundări a Pompierilor, a intervenit pentru căutarea unei persoane pe lacul din Castel Gandolfo -Via Spiaggia del Lago, nr. 17- după aproximativ 2 ore de scufundări au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 49 de ani de naționalitate română, potrivit Știri Diaspora.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE