2024-04-25 23:06

Restricție de circulație ridicată pe Podul de la Cernavodă

 |  14:38
Restricție de circulație ridicată pe Podul de la Cernavodă

Circulația rutieră a fost reluată joi, la ora 14:00, în integralitate, pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă. Restricţiile au fost impuse din cauza lucrărilor desfăşurate pentru reabilitarea acestuia.

"Joi, 27.05.2021, începând cu ora 14:00, traficul rutier a fost reluat în integralitate pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă, ridicându-se restricţiile ce au fost impuse pe fondul lucrărilor desfăşurate pentru reabilitarea acestuia. Astfel, circulaţia se redeschide şi pe calea 2 a podului de la Cernavodă, sensul Constanţa - Bucureşti", se menţionează într-un comunicat al CNAIR.

Reprezentanţii CNAIR amintesc conducătorilor auto că viteza legală pe pod este de 80 de km/h.

În luna februarie a acestui an, CNAIR a semnat cu SC Maristar Com SRL contractul pentru 'Realizarea Lucrărilor de Reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, la km 157+600', cu valoarea de 66,85 milioane lei, fără TVA, obiectivul fiind finanţat din fonduri europene nerambursabile.

CNAIR mai amintește că, pe perioada sezonului estival, se vor executa doar lucrări la infrastructură, fără a se institui restricţii de circulaţie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE